Informatieavond voor ouders

Niet alleen de studiekiezers zitten met allerlei vragen, maar zeker ook ouders willen meer weten over deadlines voor aanmelding, Probleemgestuurd Onderwijs en bijvoorbeeld over hoe het huidige studieleenstelsel in elkaar steekt.

Om ouders zo goed mogelijk te kunnen informeren organiseert de Universiteit Maastricht een avond voor ouders van leerlingen uit vwo 4/5 op 19 april 2018. Voor ouders van leerlingen in 5/6 vwo volgt een informatieavond in het najaar.

Voor wie: ouders van leerlingen in 4/5 vwo,
Wanneer: 19 april 2018 (ouders 4/5 vwo) en najaar 2018 (Ouders 5/6 vwo)
Kosten: gratis.

Voor ouders van leerlingen in 5/6 vwo volgt een informatieavond in het najaar.

Het programma van 19 april:
Wij ontvangen u met koffie en thee tussen 19.00-19.30 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

• Studiekeuze & Studiesucces: tips en tricks over hoe u uw kind kunt ondersteunen bij het maken van de juiste studiekeuze
  • Studiekosten, studiefinanciering en andere geldzaken en de rol van ouders daarbij
  • Probleemgestuurd Onderwijs aan de Universiteit Maastricht: wat betekent dat?
  • Uitleg over de aanmeldprocedure: de Studiekeuzecheck en selectieprocedures voor fixusopleidingen

Natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Geïnteresseerd in deze activiteit? Meld u dan nu aan.

Locatie:
Volgt zo snel mogelijk.

Wilt u meer informatie?
Stuur dan een e-mail met uw vraag naar: info-scholen[at]maastrichtuniversity[dot]nl