Informatieavond voor ouders

Niet alleen de studiekiezers zitten met allerlei vragen, maar zeker ook ouders willen meer weten over deadlines voor aanmelding, Probleemgestuurd Onderwijs en bijvoorbeeld over hoe het huidige studieleenstelsel in elkaar steekt.

Om ouders zo goed mogelijk te kunnen informeren organiseert de Universiteit Maastricht een avond voor ouders van leerlingen uit vwo 5/6 op 26 oktober.

Voor wie: ouders van leerlingen in 4/5 vwo, of 5/6 vwo
Wanneer: 26 oktober 2017 (ouders 5/6 vwo) en voorjaar 2018 (Ouders 4/5 vwo)
Kosten: gratis.

Het programma van 26 oktober:
Wij ontvangen u met koffie en thee tussen 19.00-19.30 uur.
Het programma start om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

• Studiesucces en hoe u als ouder van een eerstejaars daar (een beetje) aan kunt bijdragen?
  • Studiekosten, studiefinanciering en andere geldzaken en de rol van ouders daarbij
  • Probleemgestuurd Onderwijs aan de Universiteit Maastricht: wat betekent dat?
  • Een toelichting op de Studiekeuzecheck en selectieprocedures voor fixusopleidingen

Natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Geïnteresseerd in deze activiteit? Meld u dan nu aan.

Locatie:
Bestuursgebouw van de Universiteit Maastricht
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht

Wilt u meer informatie?
Stuur dan een e-mail met uw vraag naar: info-scholen[at]maastrichtuniversity[dot]nl