BizzSchool

Ontdek verken verdiep check

Denk jij erover om na je vwo economie of bedrijfseconomie te gaan studeren? Dan is BizzSchool misschien iets voor jou! Gedurende vier avonden vertellen studenten International Business en/of Economics and Business Economics op een informele en interactieve manier over de opleiding die zij volgen, het contact met bedrijven, het semester in het buitenland en ook over de carrièreperspectieven. Vanwege het internationale perspectief van de opleidingen, zullen deze activiteiten in het Engels plaatsvinden.

Voor wie: voor leerlingen uit 5 vwo (uit de regio Zuid-Limburg).
Wanneer: voorjaar 2018; de exacte data volgen binnenkort.
Kosten: gratis.

Aanmelden is voor deze activiteit nog niet mogelijk. Ben je geïnteresseerd in deze activiteit? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens en de naam van de activiteit naar info-scholen[at]maastrichtuniversity[dot]nl  en we houden je op de hoogte!

Meer informatie?

Voor aankomende studenten