Master Open Dag

Zoek je een internationale masteropleiding om je carrière een kickstart te geven? Kom dan naar de Universiteit Maastricht en bezoek de Master Open Dag op zaterdag 7 oktober 2017!

mod16_08-10-2016_bmp_fq_18_of_157.jpg

De Universiteit Maastricht biedt hoogstaand, kleinschalig onderwijs dat zich richt op jouw individuele ontwikkeling. Vanwege onze hoge ranking, grote diversiteit aan nationaliteiten en ons probleemgestuurd onderwijs neem je met een studie in Maastricht een voorsprong op je carrière. Ontdek het zelf op zaterdag 7 oktober 2017 tijdens onze Master Open Dag.

Wat kom je te weten tijdens de Master Open Dag?
In diverse lezingen krijg je gedetailleerde informatie over alle masteropleidingen die de UM biedt. Daarnaast is er een informatiemarkt waar je de gelegenheid krijgt om met medewerkers en studenten te praten. Ook kun je hier meer te weten komen over bijvoorbeeld UM Career Services, huisvesting, studentensport, de Universiteitsbibliotheek en de studie- en studentenverenigingen.

Een terugblik op de Master Open Dag van zaterdag 18 maart

De Master Open Dag, die werd gehouden op zaterdag 18 maart, was een open dag met opvallend meer bezoekers dan tijdens eerdere Master Open Dagen in het voorjaar.

Bijzonder interessant en goed bezocht waren de presentaties van het Research Centre for Education and the Labour Market (ROA) over de arbeidsmarktperspectieven van de gepresenteerde masteropleidingen. Naast de facultaire informatiesessies, konden aankomende masterstudenten meedoen aan PGO-workshops bij FHML en FPN of kiezen voor een rondleiding door de laboratoria van FHML.

Bij wijze van proef bood SBE aankomende studenten, die niet in de gelegenheid waren om de open dag te bezoeken, de gelegenheid om de informatie sessies te volgen via Facebook Live. Deze proef verdient zeker navolging.

Heb je deze open dag gemist? Bekijk dan de presentaties die tijdens de Master Open Dag over de masteropleidingen zijn gegeven.

Een foto-impressie van de Master Open Dag van 18 maart 2017.

Kick-start je toekomst aan de Universiteit Maastricht

Als je vragen hebt over de Master Open Dag of over het aanmeldproces of studeren in Maastricht, kun je terecht bij Talk2Students. Dit is een team van UM studenten. Ze willen je graag helpen met vragen en kunnen je informeren over het leven als student aan de UM.

How doing my master’s at Maastricht University kick-started my career