Master Open Dag

Zoek je een internationale masteropleiding om je carrière een kickstart te geven? Kom dan naar de Universiteit Maastricht!

mod16_08-10-2016_bmp_fq_18_of_157.jpg

De Universiteit Maastricht biedt hoogstaand, kleinschalig onderwijs dat zich richt op jouw individuele ontwikkeling. Vanwege onze hoge ranking, grote diversiteit aan nationaliteiten en ons probleemgestuurd onderwijs neem je met een studie in Maastricht een voorsprong op je carrière. Ontdek het zelf op zaterdag 18 maart 2017 tijdens onze Master Open Dag.

Wat kom je te weten tijdens de Master Open Dag?
In diverse lezingen krijg je gedetailleerde informatie over alle masteropleidingen die de UM biedt. Daarnaast is er een informatiemarkt waar je de gelegenheid krijgt om met medewerkers en studenten te praten. Ook kun je hier meer te weten komen over bijvoorbeeld UM Career Services, huisvesting, studentensport, de Universiteitsbibliotheek en de studie- en studentenverenigingen.

Kick-start je toekomst aan de Universiteit Maastricht

Als je vragen hebt over de Master Open Dag of over het aanmeldproces of studeren in Maastricht, kun je terecht bij Talk2Students. Dit is een team van UM studenten. Ze willen je graag helpen met vragen en kunnen je informeren over het leven als student aan de UM.

How doing my master’s at Maastricht University kick-started my career

Kun je er deze Master Open Dag niet bij zijn?
Noteer dan alvast zaterdag 7 oktober 2017 in je agenda, dan vindt de volgende Master Open Dag plaats.