Master Open Dag

Wat kom je te weten tijdens de Master Open Dag?

In diverse lezingen krijg je gedetailleerde informatie over alle masteropleidingen die de UM biedt. Daarnaast is er een informatiemarkt waar je de gelegenheid krijgt om met medewerkers en studenten te praten. Ook kun je hier meer te weten komen over bijvoorbeeld UM Career Services, huisvesting, studentensport, de Universiteitsbibliotheek en de studie- en studentenverenigingen.

Meer weten over onze masteropleidingen? Bekijk ons masteroverzicht!

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vind je medio september op deze website.

Als je vragen hebt over de Master Open Dag of over het aanmeldproces of studeren in Maastricht, kun je terecht bij Talk2Students. Dit is een team van UM studenten. Ze willen je graag helpen met vragen en kunnen je informeren over het leven als student aan de UM.

Sfeerimpressie

Alvast zien hoe andere aankomende studenten onze open dag beleefden? De video geeft een indruk van een van de vorige edities.

Master’s Open Day Maastricht University