Nieuws

 • Math/Maastricht, an alternative guide to the city

  Math/Maastricht, een alternatieve stadsgids

  13-03-2019

  Wat hebben de Sint Servaasbasiliek, de berenkuil in het Aldenhofpark en de poort naar de universiteitsbibliotheek met elkaar gemeen? Ten eerste zijn het allemaal bijzondere plekken om te bezoeken, en ten tweede doen ze wetenschappers van de UM op een of andere manier aan hun wiskunde-gerelateerde onderzoek denken.

 • Samen op weg naar Next Generation Supply Chain Management

  01-03-2019

  In de provincie Limburg bevindt zich een fors aantal internationaal grote logistieke bedrijven evenals een groot aantal logistieke MKB-bedrijven en start-ups. Dit geldt met name in de regio Venlo. De logistieke sector in de provincie is dan ook van groot belang. Om een leidende positie te behouden is voortdurende innovatie nodig.  Daarom slaan Universiteit Maastricht en Provincie Limburg de handen ineen om de logistieke sector in de regio en Nederland verder te ontwikkelen met innovatieve supply chainoplossingen.

 • geslaagden KE@work

  KE@Work; Eerste 10 studenten in academisch leer/werktraject studeren af

  11-07-2016

  Op woensdag 13 juli 2016 studeerden de eerste bachelorstudenten af die het leer/werktraject KnowledgeEngineering@Work hebben afgerond, het eerste en enige werk/leertraject op academisch niveau in Nederland.

Abonneren op Nieuws