• Kaft thesis

CaRe Award 2018 uitgereikt aan Ben Wijnen

18-05-2018

De CaRe Award 2018 is toegekend aan Ben Wijnen. Wijnen heeft de Award gewonnen met zijn proefschrift ‘Pleidooi voor betere meetinstrumenten voor mensen met epilepsie; zelfmanagement bij patiënten met epilepsie kosteneffectief’.

• Food Innovation Awards

Studenten Campus Venlo naar finale Europese voedingswedstrijd

08-06-2017

De drie studententeams van de master Health Food Innovation Management (Campus Venlo) die een aantal weken geleden de voorrondes al domineerden, hebben de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept in de halve finale van de Ecotrophelia voedingswedstrijd.

• Food Innovation Awards Campus Venlo

Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

23-05-2017

Drie teams van de Health Food Innovation Management-Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.

• UCM Keuzegids Hoger Onderwijs 2017

UCM weer bovenaan in Keuzegids rankings!

23-11-2016

University College Maastricht is de nummer 1 bachelor's opleiding in Nederland voor de tweede keer.