• Alessandra Silva

Op de bres voor cultureel erfgoed in oorlogsgebied

06-06-2017

The destruction of cultural property by the Islamic State in Mosul and Palmyra: is International Law the answer?’, is the title of Alessandra Silva’s bachelor’s thesis. During the Dies celebration last February, the 23-year-old Italian received the thesis prize, as one of seventeen winners, for the best bachelor's thesis in 2016.

• Food Innovation Awards Campus Venlo

Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

23-05-2017

Drie teams van de Health Food Innovation Management-Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.

• VAR

Het is weer gelukt: team Maastricht wint nationale VAR-pleitwedstrijd 2017!

19-05-2017

Het Maastrichtse team heeft dit jaar voor de tweede keer op rij de prestigieuze bestuursrechtelijke VAR-pleitwedstrijd op zijn naam geschreven.

• ITEM Stagiaires gezocht

Stageplaatsen beschikbaar bij ITEM per februari 2017

22-12-2016

Het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM is per februari 2017 op zoek naar versterking van haar team in de vorm van:  Stagiaire communicatie; Stagiaire 'Event organizer ITEM'; Stagiaire (1.0 fte) (Monitoring Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling).

• UCM Keuzegids Hoger Onderwijs 2017

UCM weer bovenaan in Keuzegids rankings!

23-11-2016

University College Maastricht is de nummer 1 bachelor's opleiding in Nederland voor de tweede keer.

• Livia Wyss wint de Schoemaker-Sustainalytics Student Competition 2016

19-07-2016

Livia Wyss, student ‘Globalisation and Law’ aan Maastricht University winnaar van de ‘2016 Schoemaker-Sustainalytics Student Competition on Business and Human Rights’...

• 23 Juni Promovendi-meeting

Eerste editie van Promovendi-meeting voor Pensioenen

23-06-2016

Vandaag, op donderdag 23 juni 2016, vindt de eerste editie van de promovendi-meeting pensioenen plaats aan te kondigen. Deze promovendi-meeting is een initiatief van het Institute of Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM van de Universiteit Maastricht en Tilburg University.