• DKE graduation 2019

DKE’s alumni van 2019: hoe verder?

16-07-2019

Na afloop van de afstudeerceremonies op 11 en 12 juli vroegen we vier kersverse alumni naar de volgende stap in hun leven. We vroegen ze ook om – wellicht voor de laatste keer – terug te blikken op hun tijd bij DKE.

• Food Innovation Awards Campus Venlo

Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

23-05-2017

Drie teams van de Health Food Innovation Management-Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.

• ITEM Stagiaires gezocht

Stageplaatsen beschikbaar bij ITEM per februari 2017

22-12-2016

Het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM is per februari 2017 op zoek naar versterking van haar team in de vorm van:  Stagiaire communicatie; Stagiaire 'Event organizer ITEM'; Stagiaire (1.0 fte) (Monitoring Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling).

• UCM weer bovenaan in Keuzegids rankings!

23-11-2016

University College Maastricht is de nummer 1 bachelor's opleiding in Nederland voor de tweede keer.

• Portret Henk Hofland

Eredoctor Henk Hofland overleden

21-06-2016

Journalist, columnist en schrijver H.J.A. (Henk) Hofland is op 88-jarige leeftijd overleden. In 2001 ontving Hofland een eredoctoraat van de Universiteit Maastricht.