• MPP students talk at Conference

Master’s students get a taste of real-life policy processes in Malta

03-07-2019

Three students on our Master’s programme in Public Policy and Human Development took part in a conference in Malta, held on 17-20 April 2019 by the Douzelage European town twinning association within the Europe For Citizens programme.

• Eerste twee TEFAF Fellowships toegekend

24-05-2019

Dit jaar zijn voor het eerst twee TEFAF Fellowships toegekend aan PhD studenten van GROW (School voor Oncologie en Ontwikkelingsbiologie in Maastricht UMC+). Femke Ehlers en Nicky Beelen krijgen de kans om een deel van hun onderzoek uit te voeren in het gerenommeerde lab van de TEFAF Honorary Chair, Professor dr. Lisa Coussens in Oregon Health and Science University Knight Cancer Center.

• intervisiebijeenkomst in de master Geneeskunde

Verder dan stoere verhalen bij de koffiemachine

10-05-2019

Coschappen in de masyter Geneeskunde: een mooie, maar ook een intensieve, pittige tijd. Coassistenten bespreken hun voortgang met een mentor en werkplekbegeleider, maar sinds dit academisch jaar hebben ze ook reflecterende bijeenkomsten met andere coassistenten. Zonder beoordeling, zonder hiërarchische verhoudingen. Oftewel: intervisie.