Extra contact mogelijkheden aankomende bachelor studenten

Ben jij een aankomend bachelor student? Vanwege de Corona crisis kun je helaas niet op de faculteit komen kijken. Daarom willen we je een aantal andere opties geven waardoor je toch een goed idee krijgt hoe het is om Rechtsgeleerdheid of Fiscaal Recht te studeren in Maastricht. We kunnen je vragen ook beantwoorden via chat of Skype.

Chat met studenten

Onze studentambassadeurs vertellen je graag meer over hun ervaringen met de studie en het (studenten)leven in Maastricht. Volg de ambassadeur via Instagram en stel je vragen via DM.

Heb je je keuze gemaakt?

Misschien heb je je keuze al kunnen maken en begin je in september aan jouw nieuwe opleiding. In dat geval kun je je direct aanmelden via onze opleidingspagina's.
Maar het kan natuurlijk zijn dat je toch nog een paar dingen wilt weten of gewoon nog eens met iemand wilt praten. Bekijk dan op deze pagina alle contactmogelijkheden!

Instagram Q&A sessie

Law_instagram_va_facebook.jpg

Heb je de Q&A live sessie van 27 maart op onze Instagram pagina gemist? Geen nood, je kunt alles terugkijken via de Q&A hoogtepunten op onze Instagram pagina!

Bachelor programma informatie

Law_rechten_universiteit_29052018_040.jpg

Wil je meer weten over het programma, de vakken, het onderwijssysteem en over toelating? Kijk dan op de betreffende pagina:
Onze Nederlandstalige bachelors:
Fiscaal Recht
Rechtsgeleerdheid
Het Engelstalig programma:
European Law School

Of vraag een brochure aan

• Ik vind het heel fijn om te participeren in mijn onderwijs. Alleen maar blokken, daar wordt niemand vrolijk van
    Janine Theunissen

Hoe kies je de juiste opleiding?

Vind je het moeilijk om een goede studiekeuze te maken?

Het helpt om zoveel mogelijk open dagen te bezoeken en mee te doen aan een verdiepingsdag. Dan kan voorlopig niet 'live' maar gelukkig zijn er volop online alternatieven!

Hoe kies je de juiste studie?

Maak lijstjes van wat je wel en niet leuk vind, schrijf iets niet te snel af en praat vooral met studenten. En vergeet niet om ook met je ouders en vrienden of familie te praten!

De beste tips voor het vinden van een kamer

Zoek je een kamer in Maastricht?

Bernadette vertelt je over haar zoektocht naar een kamer en deelt haar beste tips!

Waarom kiezen voor Maastricht?

Natuurlijk vanwege het Probleemgestuurd onderwijs (PGO), de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak. Maar ook omdat Maastricht een super leuke stad is!