• 26 feb 10:00

Online Promotie dhr. Maxime Eveque

"Deciphering osteoarthritis disease using multimodal mass spectrometry methodologies"

• 26 feb 12:00

Online Promotie mw. Kelly A.E. Sinx

"Paving the pathway toward non-invasive diagnosis and treatment of basal cell carcinoma"

• 26 feb 14:00

Online Promotie mw. Nynke Simons

"Nonalcoholic Fatty Liver Disease in relation to Cardiovascular Disease: Is all fat equal?"

• 1 mrt 13:00

Online Promotie mw. Emilia Ruggiero

"Mediterranean Diet And Beyond: An Italian Perspective"

• 1 mrt 16:00

Online Promotie mw. Amaia Benitez Andonegui

"The Good Placement: information-driven choice of fNIRS optode location and its impact on brain-computer interface performance"

• 1 mrt 20:00
    - 21:30

Gravitational Waves and the Einstein Telescope

Studium Generale | Lezing, Engelstalig
    Prof. Stefan Hild, Professor of Experimental Physics, UM

• 2 mrt

Online Verdiepingsdag Rechten

Tijdens de Online Verdiepingsdag Rechten krijg je meer informatie over de opleidingen Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht en het Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO).

• 2 mrt 10:00

FPN Virtual Experience Day [NL]

Hoe is het om psychologie te studeren in Maastricht? Ontdenk het tijdens de FPN Virtual Experience Day! Je zult een lezing volgen en meedoen in een tutorial groep. Je wordt begeleid door ervaren psychologiestudenten die klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden.

• 2 mrt 10:00

FPN Virtual Experience Day [EN]

• 2 mrt 16:00
    - 17:00
    Studievoorlichting

Online Experience Day Arts and Culture

Een Experience Day geeft je een indruk van hoe het is om een Arts and Culture student te zijn.

Abonneren op Agenda