•   429 feb mrt

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   429 feb mrt

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 27 feb 10:00

Verdiepingsdag European Studies 27 februari 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 27 feb 10:00

Verdiepingsdag Arts and Culture 27 februari 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 15 mrt

UCM - Experience Day - Maart 2019

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

•   824 apr mei

Student for a Day European Studies