•   429 feb mrt

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   429 feb mrt

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   426 feb

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 26 feb 12:00
    Studievoorlichting

Sneak Preview: Health Sciences Research Master (HSRM)

During this afternoon you will experience what it is like to study HSRM and gain knowledge about important topics within the master. We will give you a realistic 'preview' of what you can expect during the master.

Verdiepingsdag European Studies 27 februari 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

Verdiepingsdag Arts and Culture 27 februari 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

Studievoorlichting

Experience Day International Track in Medicine (ITM)

Tijdens de Experience Day ITM ervaar je van dichtbij hoe het is om ITM-student te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

Experience Day Biomedical Sciences

Tijdens de Experience Day Biomedical Sciences ervaar je van dichtbij hoe het is om student Biomedical Sciences te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

Experience Day Gezondheidswetenschappen

Tijdens de Experience Day Gezondheidswetenschappen ervaar je van dichtbij hoe het is om student Gezondheidswetenschappen te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

•   115 mrt

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - maart