• 28 jun 10:00
    - 19:00
    Conferentie

8e Belgisch-Nederlandse Zwaartekrachtgolven Meeting

The event provides an opportunity for researchers in gravitational wave science to meet and update each other on the latest development in this exciting field.

• 3 okt

UCM - Verdiepingsdag - 3 oktober 2019

Tijdens een Verdiepingsdag krijg je informatie over de bacheloropleiding Liberal Arts and Sciences van het University College Maastricht (UCM).

• 1 nov

UCM - Verdiepingsdag - 1 november 2019

•   2122 nov
    Conferentie

ITEM jaarconferentie | “Bouwen aan een kennisplatform voor grensoverschrijdende samenwerking”

De tweedaagse ITEM-jaarconferentie 2019 wordt georganiseerd in samenwerking met de provincie Overijssel en heeft als thema ‘Bouwen aan een kennisplatform voor grensoverschrijdende samenwerking’ met op donderdag 21 november speciale aandacht voor ‘grensoverschrijdende zorg en veiligheid’.

• 3 dec

UCM - Verdiepingsdag - 3 december 2019