•   429 feb mrt

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   429 feb mrt

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 3 apr 12:30
    - 20:00
    Seminar, Symposium

Seminar Mandatory Disclosure

In dit seminar zullen diverse aspecten rondom Mandatory Disclosure behandeld worden.

•   824 apr mei

Student for a Day Arts and Culture

•   824 apr mei

Student for a Day European Studies

• 17 apr 10:15
    Voorlichtingsactiviteit, Studievoorlichting

Verdiepingsdag Rechten - 17 april 2019

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

• 24 apr 10:00
    - 16:00

Verdiepingsdag Arts and Culture 24 april 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 24 apr 10:00
    - 16:00

Verdiepingsdag European Studies 24 april 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 10 mei 09:30
    - 18:30
    Seminar, Symposium

Symposium Medicijngebruik, agressie en juridische verantwoordelijkheid

Symposium over een mogelijk verband tussen psychiatrische ontregelingen, agressie en het gebruik van psychofarmaca.

Abonneren op Agenda