•   429 feb mrt

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   429 feb mrt

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 29 mrt 10:00
    Promoties

Promotie Dhr. Sebastian X. Espinosa Velasco, LL.M

“Ecuador and International Investment Law and Policy: Between Constitutional Sovereignty and State Responsibility”

• 4 apr 12:00
    Promoties

Promotie Mw. Benedicta Deogratias, LL.M

“TRAPPED IN A RELIGIOUS MARRIAGE; A human rights perspective on the phenomenon of marital captivity”

•   824 apr mei

Student for a Day Arts and Culture

•   824 apr mei

Student for a Day European Studies

• 17 apr 10:15
    Voorlichtingsactiviteit, Studievoorlichting

Verdiepingsdag Rechten - 17 april 2019

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

• 24 apr 10:00
    - 16:00

Verdiepingsdag European Studies 24 april 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 24 apr 10:00
    - 16:00

Verdiepingsdag Arts and Culture 24 april 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

Abonneren op Agenda