•   429 feb mrt

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   429 feb mrt

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 27 feb 10:00

Verdiepingsdag European Studies 27 februari 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 27 feb 10:00

Verdiepingsdag Arts and Culture 27 februari 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 12 mrt 08:30
    - 17:30
    Conferentie

Taxation in the Digital Economy: State of the Art & Unresolved Issues

Voor meer informatie evenals online registratie en betaling, verwijzen wij u naar het Engelstalige deel van deze website.

• 13 mrt 10:15
    Voorlichtingsactiviteit, Studievoorlichting

Verdiepingsdag Rechten 13 maart 2019

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

•   824 apr mei

Student for a Day European Studies