•   824 apr mei

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   824 apr mei

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 8 apr

DKE - Meeloopdag - 8 april 2019

Benieuwd hoe het is om een dag Data Science and Knowledge Engineering te studeren? Meld je aan en ervaar zelf of deze studie bij jou past.

• 9 apr

DKE - Meeloopdag - 9 april 2019

• 13 apr

Campus Venlo Open Dag - April 2019

Kom langs op Campus Venlo en grijp de kans om Venlo en haar bijzonderheden te ontdekken. Venlo is een levendige, gastvrije stad waar de meeste student makkelijk een kamer vinden op fietsafstand van de universiteit.

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

University College Venlo - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 15 apr

DKE - Meeloopdag - 15 april 2019

• 16 apr

FPN Experience Day [EN] 16-04-2019

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

Abonneren op Agenda