Agenda

 •   131 sep aug
  Studievoorlichting

  GSCMC - Meeloopdagen - 2018/2019

  Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

 •   131 sep aug
  Studievoorlichting

  HFIM - Meeloopdagen - 2018/2019

  Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

 •   131 sep aug
  Studievoorlichting

  UCV - Meeloopdagen - 2018/2019

  Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

 • 15 okt 09:00
  - 17:30
  Conferentie

  Human Brain Project Open Dag

  Een boeiend programma voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe moderne computertechnologie ons begrip van het menselijke brein helpt verbeteren en hoe deze kennis kan worden ingezet in de ontwikkeling van nieuwe diagnostische en therapeutische hulpmiddelen voor hersenaandoeningen. Het programma biedt een wetenschapsmarkt, keynote lezingen van wetenschappers Dick Swaab en Jeff Hawkins, en hoogtepunten uit lokaal toponderzoek. Meer informatie alleen in het Engels.

 •   2924 okt mei
  Studievoorlichting

  Student for a Day Arts and Culture

  Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

   

 •   2924 okt mei 00:00
  - 00:08
  Studievoorlichting

  Student for a Day European Studies

  Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

 • 31 okt 10:00
  - 16:00
  Studievoorlichting

  Experience Day European Public Health

  Tijdens de Experience Day European Public Health ervaar je van dichtbij hoe het is om student European Public Health te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen. 

 • 31 okt 10:00
  - 16:00
  Studievoorlichting

  Experience Day Geneeskunde

  Tijdens de Experience Day Geneeskunde ervaar je van dichtbij hoe het is om student Geneeskunde te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

 • 31 okt 10:00
  - 16:00
  Studievoorlichting

  Experience Day International Track in Medicine (ITM)

  Tijdens de Experience Day ITM ervaar je van dichtbij hoe het is om ITM-student te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

 • 2 nov
  Studievoorlichting

  Experience Day | International Business

  Get a feel of what it’s like to study International Business at Maastricht University.

Abonneren op Agenda