• 8 jan

FPN Experience Day [EN] 08-01-2019

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

• 8 jan

FPN Experience Day [NL] 08-01-2019

Experience Day Biomedical Sciences

Tijdens de Experience Day Biomedical Sciences ervaar je van dichtbij hoe het is om student Biomedical Sciences te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

Experience Day Geneeskunde

Tijdens de Experience Day Geneeskunde ervaar je van dichtbij hoe het is om student Geneeskunde te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

Experience Day Gezondheidswetenschappen

Tijdens de Experience Day Gezondheidswetenschappen ervaar je van dichtbij hoe het is om student Gezondheidswetenschappen te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

• 11 jan

Experience Day | International Business

Get a feel of what it’s like to study International Business at Maastricht University.

• 15 jan

UCM - Experience Day - Januari 2019

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

• 16 jan 10:15
    Voorlichtingsactiviteit, Studievoorlichting

Verdiepingsdag Rechten 16 januari 2019

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

• 23 jan

Experience Day | International Business

• 23 jan

Experience Day | Economics & Business Economics

Get a feel of what it’s like to study Economics & Business Economics at Maastricht University.

Abonneren op Agenda