18 feb 2017

Bachelor Open Dag 18 februari 2017

Nieuwsgierig naar de meest internationale universiteit van Nederland en haar unieke onderwijsmethode? Kom op zaterdag 18 februari 2017 naar de Bachelor Open Dag van de Universiteit Maastricht!

Studenten goed voorbereiden op een loopbaan, hier of waar dan ook ter wereld: dat is ons doel. Ons onderwijs, het Probleemgestuurd Onderwijs, daagt uit, stimuleert en behandelt maatschappelijk relevante en internationale thema’s. Meer dan de helft van de bacheloropleidingen wordt in het Engels gegeven en er zijn veel mogelijkheden een periode in het buitenland te studeren. De academische staf én je collega-studenten zijn afkomstig uit wel meer dan 100 verschillende landen.

Als je vragen hebt over de Bachelor Open Dag, over het aanmeldproces of studeren in Maastricht, kun je terecht bij Talk2Students. Dit team van UM studenten helpt je graag verder!

Bachelor Open Dag: wat kom je er te weten?
Laat je informeren over de opleidingen, het Probleemgestuurd Onderwijs, toelating en collegegelden tijdens de informatiesessies of speciale infomarkten. En nee, het zijn niet alleen maar mensen van de universiteit die vertellen waarom je in Maastricht moet komen studeren. Ook studenten en alumni vertellen je graag hun verhaal. Over de successen en de missers tijdens hun studie, hun stages en startende carrière.

TIP: tijdens de Bachelor Open Dag worden er speciale informatiesessies voor ouders aangeboden.

Kun je er deze Bachelor Open Dag niet bij zijn?
Noteer dan alvast zaterdag 25 november 2017 in je agenda, dan vindt de volgende Bachelor Open Dag plaats.

Geïnteresseerd in een Masteropleiding?
Bezoek dan de Master Open Dag op zaterdag 18 maart 2017 of zaterdag 7 oktober 2017.

Bezoek onze Go the extra mile website en ontdek hoe onze alumni alles uit hun studie hebben gehaald.