Professionals

= Full-time
= Parttime
= Taal

Naast de reguliere masteropleidingen biedt de Universiteit Maastricht een aantal opleidingen voor professionals aan. Deze lopen uiteen van Executive MBA's tot training voor medische professionals. De meeste kandidaten zijn op zoek naar een postacademische studie, of zijn al voor een aanzienlijke periode actief geweest op de arbeidsmarkt. Het merendeel wordt parttime aangeboden, zodat studenten hun carrière kunnen voortzetten en tegelijkertijd kunnen studeren.

De opleidingen in het overzicht hieronder leiden tot het behalen van een masterdiploma. We bieden ook opleidingen en korte cursussen voor professionals die geen titel opleveren. Bekijk ons Overige cursussen overzicht voor meer informatie.

Voor veel post-initiële opleidingen gelden speciale tarieven voor onze alumni. Kijk bij de opleiding van je keuze voor meer informatie. Voor andere alumni-services kun je onze alumnipagina's bekijken.

 • Accounting and Control

  NL

  Accountancy vormt de ruggengraat van elk bedrijf; zonder kunnen winst, personeel en producten eenvoudigweg niet bestaan. Als je kiest voor Accountancy & Controlling kun je terecht in uiteenlopende functies in de financiële wereld, zoals financieel adviseur, accountant, controller en vele andere beroepen.

  Bekijk het hele programma
 • Euro MBA

  EN
  Accountancy en Controlling

  EuroMBA biedt uniek business onderwijs. Door tien online managementcursussen te combineren met zes weken onderwijs bij zes verschillende Europese universiteiten, vergaar je op een innovatieve en inzichtelijke manier kennis en ontwikkel je zakelijke vaardigheden die je tijdens je dagelijkse werkzaamheden kunt toepassen.  De opleiding is flexibel. Je kunt studeren waar en wanneer je wilt, waardoor de opleiding goed is te combineren met je drukke werkschema. Je leert hoe je businessplannen kunt ontwikkelen, welke impact ‘groene innovaties’ hebben op het bedrijfsleven, hoe in te spelen op de opkomende markten, je ontwikkelt leiderschapsvaardigheden, je emotionele intelligentie en kracht om verandering te brengen ontwikkelen.

  Bekijk het hele programma
 • Executive Master of Enterprise IT Architecture (MEITA)

  EN

  Deze tweejarige, parttime opleiding voor professionals biedt de kennis en vaardigheden om je organisatie en haar informatiesystemen zeer wendbaar en flexibel te maken.  Het biedt professionals inzichten in de IT-structuur van de organisatie, de link met de bedrijfsstrategie en het managen van IT-structuren, leiderschap en verandering. Deze opleiding wordt aangeboden door de Maastricht University School of Business and Economics en de Antwerp Management School.

  Bekijk het hele programma
 • Executive Master of Finance and Control (Opleiding tot Registercontroller (RC)

  NL
 • Executive Master of IT Governance and Assurance

  EN
  BA International Business

  De masteropleiding IT Governance and Assurance biedt je de kennis om IT-innovaties in waarde te vertalen en om IT-gerelateerde bedrijfsrisico’s effectief te beheren. De opleiding is met name gericht op werkende professionals en wordt aangeboden door de Maastricht University School of Business and Economics en de Antwerp Management School.

  Deze opleidingsinformatie wordt alleen in het Engels aangeboden.

  Bekijk het hele programma
 • International Executive Master of Auditing

  EN

  Dit executive programma wordt aangeboden door de Universiteit Maastricht, de Vrije Universiteit en de University of Florida. Je volgt een aantal seminars die twee weken duren en via afstandsonderwijs worden onderwerpen als interne controle, informatie-systemen, auditing en assurance behandeld. Je ontwikkelt professionele vaardigheden door op kritische wijze real-life cases op te lossen. Ter voorbereiding het verkrijgen van licenties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten kun je bepaalde modules volgen.

  Bekijk het hele programma
 • international Executive Master of Finance and Control (Opleiding tot Registercontroller (RC))

  EN
 • Register Accountant (MURA)

  NL
 • The MaastrichtMBA

  EN
  MaastrichtMBA

  High-quality, international, personal, interactive, varied and complete… that is how participants describe their MaastrichtMBA learning journey! Our MBA is a two-year part-time executive programme that focuses on responsible leadership. In this context we actively stimulate you to develop skills to lead yourself, your team and your organisation.

   

  Bekijk het hele programma