Masteropleidingen

= Full-time
= Parttime
= Taal
 • Cultures of Arts, Sciences and Technology (Research)

  EN
  Research Master in Cultures of Arts, Science and Technology

  De  onderzoeksmaster in Cultures of Arts, Science and Technology is een 2-jarige opleiding die zich richt op de rol van de wetenschap, technologie en kunst in de moderne cultuur. Relevante theorieën uit de geschiedenis, sociologie, filosofie, kwalitatieve sociale wetenschappen worden gecombineerd met het trainen van analytische en methodologische vaardigheden zoals archiefonderzoek, discours analyse en etnografische observatie.

  Deze opleidingsinformatie wordt alleen in het Engels aangeboden.

  Bekijk het hele programma
 • European Studies on Society, Science and Technology

  EN
  European Studies on society, science & technology

  European Studies on Society, Science and Technology levert je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om complexe vraagstukken rond hedendaagse innovatie te begrijpen en beheren. De opleiding benadert deze vraagstukken vanuit het perspectief van diverse disciplines, zoals politicologie, innovatie- en cultuurwetenschappen en sociale wetenschappen.

  Deze opleidingsinformatie wordt alleen in het Engels aangeboden.

  Bekijk het hele programma
 • Media Studies: Digital Cultures

  EN
  Media Culture

  De masteropleiding Media Studies: Digital Cultures richt zich op digitale media en elektronische technologieën, en verdiept zich in de effecten deze hebben op ons huidige medialandschap. Je onderzoekt de veranderingen in de mediacultuur en ontwikkelt de vereiste vaardigheden om op innovatieve wijze aan deze veranderingen bij te dragen. Door de interdisciplinaire benadering, bestudeer je tijdens deze master ook politieke filosofie, esthetica en de geschiedenis en sociologie van technologie.

  Deze opleidingsinformatie wordt alleen in het Engels aangeboden.

  Bekijk het hele programma