Opening Call Marja van Dieijen Award

By  

Wil jij voor jouw innovatieve idee, project of initiatief 25.000 euro verdienen? Dien dan een voorstel in voor de Marja van Dieijen Award. Deze nieuwe Award is een prijs voor innovatieve ideeën, initiatieven en projecten van medewerkers én studenten van het MUMC+. De jury is vooral op zoek naar een innovatief idee waarbij de verbinding tussen de pijlers onderwijs, onderzoek en zorg een duidelijke rol speelt en onze ambitie Gezond Leven herkenbaar is.

Tijdens het afscheid van Marja van Dieijen-Visser als voorzitter van de Raad van Bestuur en hoogleraar van het Maastricht UMC+ is de Marja van Dieijen Award aangekondigd. Deze award hebben wij als Raad van Bestuur in het leven geroepen als blijk van waardering voor de grote verdiensten van Marja voor het Maastricht UMC+, maar ook om haar streven naar verbinding van zorg, onderwijs en onderzoek een passend vervolg te geven.

Alle MUMC-ers (van het ziekenhuis én de faculteit FHML), kunnen als individu, in teamverband of als afdelingsoverstijgend team, meedingen naar de award. De award is bestemd voor innovaties waarin onze ambitie Gezond Leven een duidelijke smoel heeft. Maar ook voor innovaties die zorgen voor verbinding tussen de pijlers onderwijs, onderzoek en zorg. De stem en inbreng van de patiënt en/of student telt nadrukkelijk mee.

Dus sta jij of staan jullie samen aan de start van een innovatief idee, initiatief of project waarbij onderwijs, onderzoek en zorg samenkomen? En doen jullie dit samen met de patiënt of student? Dan kunnen jullie meedingen naar de Marja van Dieijen Award. De call sluit op maandag 13 september. Meer informatie over de criteria, procedure en het tijdpad vind je op Intranet.

Ik ben benieuwd naar jullie plannen!

Namens de Raad van Bestuur van het Maastricht UMC+,
Helen Mertens