Universiteit Maastricht

Master Open Dag


Bezoek de eerstvolgende Master Open Dag op 8 oktober 2016!Ben je op zoek naar een masteropleiding met een internationaal karakter? Dan ben je bij de Universiteit Maastricht (UM) aan het juiste adres. Proef de sfeer van de Universiteit Maastricht zelf door een bezoek te brengen aan een van onze Master Open Dagen.

De eerstvolgende Master Open Dag vindt plaats op zaterdag 8 oktober 2016. Voor deze open dag kun je je later op deze website inschrijven.

Tijdens deze dag krijg je informatie over alle masterprogramma’s die de UM biedt; in de diverse lezingen wordt dieper ingegaan op de verschillende opleidingen. Daarnaast is er een informatiemarkt waar je de gelegenheid krijgt om met staf en studenten te praten. Tevens kun je hier meer te weten komen over bijvoorbeeld UM Career Services, huisvesting, studentensport, de Universiteitsbibliotheek en de studie- en studentenverenigingen.

Over Universiteit Maastricht
Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en staat bekend om haar innovatieve onderwijs en haar internationale oriëntatie. Met bijna 16.000 studenten en ruim 4.000 medewerkers biedt de UM je een ruime keuze aan studieprogramma’s, die er stuk voor stuk op zijn gericht om jou te helpen je persoonlijke carrière-ambities waar te maken. Onze kernwaarden zijn het koesteren en stimuleren van getalenteerde mensen en het creëren van kansen voor vernieuwend onderwijs en onderzoek dat internationale en maatschappelijk relevante thema’s centraal stelt.