Universiteit Maastricht

Master Open Dag


Zoek je een internationale masteropleiding om je carrière een kickstart te geven? Kom dan naar de universiteit van Maastricht!

De universiteit van Maastricht biedt hoogstaand, kleinschalig onderwijs dat zich richt op jouw individuele ontwikkeling. Vanwege onze hoge ranking, grote diversiteit aan nationaliteiten en ons probleemgestuurd onderwijs neem je met een studie in Maastricht een voorsprong op je carrière.

Ontdek het zelf op 20 februari tijdens onze Master Open Dag. Je kunt je vanaf dit moment registreren.

Tijdens deze dag krijg je informatie over alle masterprogramma’s die de UM biedt; in de diverse lezingen wordt dieper ingegaan op de verschillende opleidingen. Daarnaast is er een informatiemarkt waar je de gelegenheid krijgt om met staf en studenten te praten. Tevens kun je hier meer te weten komen over bijvoorbeeld UM Career Services, huisvesting, studentensport, de Universiteitsbibliotheek en de studie- en studentenverenigingen.

Over Universiteit Maastricht
Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en staat bekend om haar innovatieve onderwijs en haar internationale oriëntatie. Met bijna 16.000 studenten en ruim 4.000 medewerkers biedt de UM je een ruime keuze aan studieprogramma’s, die er stuk voor stuk op zijn gericht om jou te helpen je persoonlijke carrière-ambities waar te maken. Onze kernwaarden zijn het koesteren en stimuleren van getalenteerde mensen en het creëren van kansen voor vernieuwend onderwijs en onderzoek dat internationale en maatschappelijk relevante thema’s centraal stelt.