Universiteit Maastricht

Bachelor Open Dag 14 november 2015Wat ga jij doen na het vwo? Weet je het al? Of toch nog niet helemaal?

Kom op zaterdag 14 november 2015 naar de Bachelor Open Dag van de Universiteit Maastricht en "Get a taste of Maastricht!"


Waarom Maastricht?
Studenten goed voorbereiden op een loopbaan, hier of waar dan ook ter wereld: dat is ons doel. Ons onderwijs, het Probleemgestuurd Onderwijs, daagt uit, stimuleert en behandelt maatschappelijk relevante en internationale thema’s. Meer dan de helft van de bacheloropleidingen wordt in het Engels gegeven en er zijn veel mogelijkheden een periode in het buitenland te studeren. De academische staf én je collega-studenten zijn afkomstig uit wel meer dan 70 verschillende landen.

Bezoek op 14 november niet alleen de universiteit, maar ook de stad Maastricht en je weet het helemaal zeker. De stad is niet te groot, gezellig, bourgondisch. Een echte studentenstad, waar de meeste studenten snel een kamer vinden op fietsafstand van de faculteiten.


Wat kom je te weten tijdens de Bachelor Open Dag?
Laat je informeren over de opleidingen, toelating en collegegelden tijdens de informatiesessies of speciale infomarkten. En nee, het zijn niet alleen maar mensen van de universiteit die vertellen waarom je in Maastricht moet komen studeren. Ook studenten en alumni vertellen je graag hun verhaal. Over de successen en de missers tijdens hun studie, hun stages en startende carrière. 


TIP: Tijdens de Bachelor Open Dag worden er speciale informatiesessies voor ouders aangeboden.


Blijf op de hoogte!
Wil jij alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten bij de Universiteit Maastricht, en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de Bachelor Open Dag? Meld je aan op onze Facebook Event Pagina en check #UMBOD15.

 

Als je vragen hebt over de Bachelor Open Dag of over het aanmeldproces of studeren in Maastricht kan je ook terecht bij Talk2Students. Dit is een team van huidige UM studenten. Ze willen je graag helpen met vragen en kunnen je informeren over het leven als student aan de Universiteit Maastricht.
 

Alvast zien hoe andere aankomende studenten onze open dag beleefden? Bekijk hier een impressie van vorige edities!


Geïnteresseerd in een Masteropleiding?
Bezoek dan de Master Open Dag op zaterdag 10 oktober 2015