Universiteit Maastricht

Studenten Service Centrum

Het SSC is er voor jou!

Voor iedereen die wil studeren, studeert of studeerde aan de Universiteit Maastricht (UM), of werkt bij de UM, is er het Studenten Service Centrum (SCC). Je kunt hier terecht met al je vragen over studeren en alles wat daarmee te maken heeft. Denk hierbij aan: in- en uitschrijven, toelatingsprocedures, wonen, verzekeringen, beurzen, collegegeld en het studentenleven.


Op deze website, in de brochure van het SSC (pdf, 2,4 MB), in het Studenten Handboek (pdf, 3,3MB) en via veel gestelde vragen vind je heel veel antwoorden en informatie.


Liever persoonlijk contact? Kom dan bij ons langs! Je vindt ons aan de Bonnefantenstraat 2 in Maastricht.

Onze deuren staan voor je open van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 18.00 uur.


Je kunt ons ook bellen met je vraag: 043 388 5388. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur. Je kunt ons ook mailen: study@maastrichtuniversity.nl


Via deze website kun je alle informatie van bovenstaande onderwerpen vinden. In de folder van het SSC "Studenten Service Centrum - we zijn er voor jou" (pdf, 1,4 Mb) staan al onze diensten nog eens bij elkaar.


Heb je toch nog vragen, ga dan naar onze website met FAQ's. Studenten kunnen zich met hun UM-account aanmelden.


Vind je hier ook niet je antwoord dan biedt de website "Meest gestelde vragen" je de mogelijkheid een vraag te stellen. Je krijgt dan binnen 5 werkdagen antwoord.