Universiteit Maastricht

Win een UM sweater!

Werk je contactgegevens bij en maak kans op een UM sweater!

De Universiteit Maastricht (UM) houdt je graag op de hoogte. Bijvoorbeeld over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw universiteit, over de verschillende diensten die het Alumni Office je biedt of bijvoorbeeld informatie over alumnibijeenkomsten bij jou in de buurt! Zo houdt je contact met de omgeving waar je een belangrijke periode van je leven hebt doorgebracht.

Om dat te kunnen doen, moeten we wel over de juiste gegevens beschikken. Aangezien de kans groot is dat deze gewijzigd zijn na afronding van je studie, vragen we je het onderstaande formulier in te vullen.

Elke 50ste inzender van een volledig ingevuld formulier wordt beloond met een comfortabele Universiteit Maastricht sweater!


*

*

*

*

*
*

*

*

De verschafte informatie wordt vertrouwelijk behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en alleen gebruikt voor informatie doeleinden en het updaten van ons databestand. Verder kun je op onze website alles lezen over de activiteiten van de alumnikringen over de hele wereld.

Wil je liever geen e-mail ontvangen van het Maastricht University Alumni Office, stuur dan een e-mail alumni@maastrichtuniversity.nl.