Universiteit Maastricht

Bachelor Open Dag 7 februari 2015Wat ga jij doen na het VWO? Weet je het al? Of toch nog niet helemaal? Op zaterdag 7 februari 2015 organiseert de Universiteit Maastricht een Bachelor Open Dag: Kom proeven van Maastricht!


Waarom Maastricht?
Studenten goed voorbereiden op een loopbaan, hier of waar dan ook ter wereld: dat is ons doel. Ons onderwijs, het Probleemgestuurd Onderwijs, daagt uit, stimuleert en behandelt maatschappelijk relevante en internationale thema’s. Meer dan de helft van de bacheloropleidingen wordt in het Engels gegeven en er zijn veel mogelijkheden een periode in het buitenland te studeren. De academische staf én je collega-studenten zijn afkomstig uit wel meer dan 70 verschillende landen.


En er zijn meer redenen aan de UM te studeren:

  • 96% van de afgestudeerden heeft na een jaar een baan of doet een vervolgstudie;
  • kleinschalig, interactief onderwijs;
  • hoog genoteerd in internationale rankings.

Bezoek op 7 februari ook de stad Maastricht en je weet het helemaal zeker. Niet te groot, gezellig, Bourgondisch. Een echte studentenstad, waar de meeste studenten snel een kamer vinden op fietsafstand van de faculteiten.

Wat kom je te weten tijdens de Bachelor Open Dag?
Laat je informeren over de opleidingen, toelating en collegegelden tijdens de informatiesessies of speciale infomarkten. En nee, het zijn niet alleen maar mensen van de universiteit die vertellen waarom je in Maastricht moet komen studeren. Ook studenten en alumni vertellen je graag hun verhaal. Over de successen en de missers tijdens hun studie, hun stages en startende carrière. 

TIP: Tijdens de Bachelor Open Dag worden er speciale informatiesessies voor ouders aangeboden.

Geïnteresseerd in een Masteropleiding? 
Bezoek dan de Master Open Dag op zaterdag 7 maart 2015