Universiteit Maastricht

INKOM

INKOM 2013

Heb je straks een definitieve keuze gemaakt en besluit je aan de Universiteit Maastricht te komen studeren? Dan is de algemene introductieweek, oftewel de INKOM, een goede manier om kennis te maken met het échte studentenleven in Maastricht.  

Voor alle nieuwe studenten
De INKOM is voor alle nieuwe bachelorstudenten van de Universiteit Maastricht en de Zuyd Hogeschool én voor alle masterstudenten die vanuit een andere stad naar Maastricht komen. Afgelopen INKOM namen bijna 2.500 'nieuwe' studenten deel aan deze algemene introductieweek!

Ouderejaars leren jou de stad kennen
Tijdens de INKOM leer je een heleboel over de studentenstad Maastricht. Onder andere welke studenten-, studie- en sportverenigingen er zijn, de culturele aspecten van de stad, in welke kroegen en op welke avonden je veel studenten tegenkomt. Daarnaast biedt de INKOM je relevante informatie en workshops om goed van start te gaan met je studentencarrière.

Feesten met meer dan 7.000 studenten
Gedurende het vijfdaagse programma kun je deelnemen aan een festival waar alle studentenverenigingen zichzelf presenteren, een poolparty, een cantus met alle studenten van Maastricht, een grote opening op de Markt waar bekende artiesten de show zullen stelen en - niet te vergeten - twee MECC parties op dinsdag en vrijdag waar je samen met meer dan 7000 studenten een geweldige avond gaat beleven.


Wil je op de hoogte blijven van wat er in de aanstaande introductieweek allemaal georganiseerd gaat worden? Kijk dan eens op de website van de INKOM.